مجوزی است که با دریافت آن افراد حقوقی و حقیقی می توانند فعالیت صادرات داخلی و خارجی انجام دهند. از این نوع کارت می توان برای صادرات و، واردات ثبت نام و علائم تجاری، اخذ ویزا، و.کاربرد دارد.

اتباع غیر ایرانی، دریافت کارت بازرگانی را ندارند. و به عنوان مدیر عامل عضویت حقوقی داشته باشند. و هیچ گونه محدودیتی برای تمدید و استفاده آن وجود ندارد. دارندگان کارت بازرگانی باید در حفظ کارت کوشا باشند.

چه افرادی می توانند کارت بازرگانی دریافت کنند

افرادی که سابقه کیفری نداشته  باشند، و مدرک بالای دیپلم داشته باشند، و آقایانی که دارای  کارت پایان خدمت باشند، می توانند کارت بازرگانی داشته باشند. البته از سن 21 تا 23 می توانند نامه  اشتغال به تحصیل دریافت کنند. و در خصوص شرکت ها فقط کسانی می توانند نامه اشتغال به تحصیل دریافت کنند، که در آگهی تاسیس شرکت حتما فعالیت بازرگانی لحاظ شده باشد. به کارمندان دولت که تمام وقت مشغول به کار هستند، کارت بازرگانی تعلق نمی گیرد، و تعاونی ها باید از طریق اتاق تعاون برای دریافت کارت اقدام نمایند. تمام کسانی که واجد شرایط  باشند. می توانند کارت بازرگانی شخصی یا شرکتی دریافت  نمایند، به جز منطقه آزاد.

در اینجا می توان گفت هر کارت به نام  شخص صادر می شود. کارت بازرگانی شخصی به نام  شخص و کارت بازرگانی شرکتی  به نام مدیر عامل صادر می شود. کلیه فعالیت های مجاز در زمینه بازرگانی به جزء مشروبات الکی که در کشور اسلامی نمی توان استفاده کرد توسط  کارت بازرگانی انجام می شود.

مدارک جهت کارت بازرگانی شخصی

  1. مدارک هویتی
  2. ارائه کارت پایان خدمت برای آقایان
  3. دریافت پلمپ دفاتر
  4. دریافت اظهارنامه  ثبت در دفاتر بازرگانی از اداره ثبت شرکتها
  5. حساب بانکی جاری یکساله و گواهی سوء سایقه
  6. مدرک تحصیلی دیپلم به بالا
  7. تشکیل کد کلاسه در مالیات و پیش ثبت نام کد اقتصادی

کارت بازرگانی شرکتی

افرادی که دارای کارت بازرگانی شرکتی هستند می توانند همزمان صادرات و واردات انجام دهند. لیکن باید در اداره ثبت، اظهارنامه  شرکت را لحاظ کرد، و هم در اتاق بازرگانی که گزینه صادرات و واردات را انتخاب کرد. مسئولیت کارت بازرگانی شرکتی به عهده مدیر عامل می باشد.

در اینجا به مراحل کارت بازرگانی می توان اشاره کرد.

  1. فعالیت بازرگانی در آگهی ثبتی شرکت لحاظ شده باشد.
  2. شرکت باید دارای حساب یکساله جاری باشد، در صورتی که شرکت دارای حساب نباشد، می توانیم از حساب مدیر عامل و یا یکی از اعضای سهامدار و حق امضاء دار استفاده کرد.
  3. شرکت باید دارای کد اقتصادی  باشد.
  4. اگر شرکت  سهامی خاص هست باید شرکت نامه و تقاضا نامه حتما ارائه  شود.
  5. اگر شرکت مسئولیت محدود است باید اساسنامه ارائه  شود.
  6. آخرین آگهی تغییرات ارائه شود.
  7. نوع  فعالیت باید در اداره ثبت شرکت ها لحاظ شده  باشد.
  8. تعیین سمت ها

کارت بازرگانی شرکتی

شرایط اخذ کارت بازرگانی

  1. برای دریافت  کارت بازرگانی شخصی حتما حساب بانکی  یک ساله جاری با  مبلغ  200  میلیون  تومان با کارکرد یک ساله  لازم است. در صورتی که  حساب کمتر از یک سال باشد، می توانیم  شرایط  احراز بگذاریم، که ملک معرفی شده دارای سند 6  دانگ  به نام  شخص و یا همکاری با موسسات دولتی و سازمان های مطرح باشد. و مبلغ  30  میلیون  تومان  به عنوان اعتبار در داخل حساب بلوکه  شود، یا مبلغ سنگین به عنوان  حسن اعتبار در داخل  حساب جاری گذاشته و با دریافت کارت بلوکه  شود. حساب بانکی  نباید دارای چک  برگشتی باشد.
  2. یک ملک اداری  یا تجاری جهت  ثبت معرفی محل کار لازم  است، اگر ملک سرقفلی باشد، یک تعهد نامه در دفترخانه  تنظیم شود. اگر ملک مسی باشد ولی با کاربری اداری  می توان  یک اجاره نامه  اداری تنظیم کرد.
  3. داشتن حداقل  مدرک دیپلم در صورتی که شخص زیر دیپلم  باشد می توان کمیسیون  تشکیل  داد.
  4. نداشتن سابقه پولشویی و کیفری

انواع کارت بازرگانی

  1. کارت  عضویت
  2. کارت بازرگانی حقیقی
  3. کارت بازرگانی حقوقی
  4. کارت بازرگانی تعاونی
  5. کارت بازرگانی سرزمین اصلی
  6. کارت بازرگانی منطقه آزاد

تمدید کارت بازرگانی

اگر تمدید کارت  بیش از 2  سال گذشته  باشد کلیه مراحل  باید مجدد انجام شود. در صورت تغییر مدیر عامل: (آگهی تغییرات، مدارک هویتی، سوء پیشینه، مدرک تحصیلی، آدرس منزل، ایمیل، تلفن ثابت و همراه، استعلام گواهی 6، استعلام از سازمان  تامین اجتماعی، تمدید کارت بازرگانی که نیاز به کلاس آموزشی ندارد، ولی بازدید از محل انجام  می شود.)

تفاوت کارت بازرگانی در منطقه آزاد و سرزمین اصلی

کارت سرزمین اصلی به کسانی تعلق می گیرد که در مناطق آزاد کارت دریافت می کنند. و در همان منطقه می توانند، فعالیت کنند. به خاطر اینکه بتوانند در سایر شهرها  فعالیت کنند باید از شهرهای همجوار کارت دریافت کنند، که به آن کارت سرزمین اصلی می گویند.

تفاوت کارت بازرگانی در منطقه آزاد و سرزمین اصلی

هزینه کارت بازرگانی

کارت بازرگانی به صورت موضوعی صادر می شود. یعنی برای یک، یا دو محصول به شکل خاص صادر می گردد. بنابراین هزینه کارت بازرگانی براساس تعداد، و نوع محصولات متغیر است.

لذا به چندین موارد به هزینه های کارت بازرگانی می توان اشاره کرد:

  1. اخذ و تهیه دفاتر پلمپ به تاریخ  روز
  2. تنظیم و ثبت اظهارنامه کارت بازرگانی و حق الوکاله  وکیل
  3. تنظیم و ثبت اطلاعات مورد نیاز در سامانه اتاق بازرگانی
  4. تعیین وقت کلاس های توجیهی اتاق بازرگانی و ثبت نام های مربوطه
  5. حق عضویت سالانه اتاق بازرگانی (پس از تایید صلاحیت شخص مورد نظر)

ثبت شرکت کارت ,بازرگانی ,شرکت ,ثبت ,دریافت ,توانند ,کارت بازرگانی ,می توانند ,می شود ,صادر می ,می توان ,کارت بازرگانی شرکتیمنبع

ثبت شرکت در عمان

ثبت شرکت در ترکیه

طرح صنعتی

کارت بازرگانی

کد اقتصادی

ثبت اختراع

ثبت برند

مشخصات

آخرین جستجو ها

دانستنی های روز گروه آموزشی تربیت بدنی فاروج کمیاب بهترین خرید کاغذ دیواری اجناس فوق العاده everything چاینی موزیک : سایت دانلود آهنگ های فارسی ایرانی به زبان چینی سخن ، عارف قزوینی تخفیف ویژه شبنم پلاس